Χαλκιδική Φωτιά : Νέα φωτιά ξέσπασε στη Χαλκιδική | ΕΛΛΑΔΑ | thepressroom.gr / Στο σημείο επιχειρούν 13 πυροσβέστες με 5 οχήματα, ενώ δεν απειλούνται.

Χαλκιδική Φωτιά : Νέα φωτιά ξέσπασε στη Χαλκιδική | ΕΛΛΑΔΑ | thepressroom.gr / Στο σημείο επιχειρούν 13 πυροσβέστες με 5 οχήματα, ενώ δεν απειλούνται.. Η φωτιά προς το παρόν δεν απειλεί. Μικρές εστίες φωτιάς έχουν ξεσπάσει σε πολλές περιοχές ενώ είναι. Βγες από το σπίτι και απόλαυσε τον καφέ σου με θέα το ηλιοβασίλεμα στην πόλη Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη σιθωνίας, στη χαλκιδική. Φωτιά σε βουρβουρού και μαρμαρά.

Φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή του νέου μαρμαρά, στη σιθωνία χαλκιδικής ξέσπασε το βράδυ. Σε ύφεση είναι πλέον η φωτιά στη φούρκα του δήμου κασσάνδρας στο νομό χαλκιδικής. Νέα φωτιά ξέσπασε στη χαλκιδική. Φωτιά ξέσπασε από κεραυνούς που έπεσαν στη χαλκιδική. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, ενεργούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις στην δασική έκταση που έχει ξεσπάσει στην περιοχή.

Φωτιά Χαλκιδική ΤΩΡΑ: Εφιαλτική νύχτα στη Σάρτη (ΒΙΝΤΕΟ ...
Φωτιά Χαλκιδική ΤΩΡΑ: Εφιαλτική νύχτα στη Σάρτη (ΒΙΝΤΕΟ ... from images32.inewsgr.com
Οι πυροσωρείτες, όπως είναι γνωστά τα νέφη από πυρκαγιές, έγιναν ορατοί από τον βόλο, τη σκόπελο, αλλά και από τη γερακινή. Στο σημείο έχει σπεύσει ισχυρή πυροσβεστική δύναμη, με στόχο να θέσει άμεσα τη φωτιά υπό έλεγχο. Μεγάλο πρόβλημα από τους κεραυνούς έχει δημιουργηθεί στη χαλκιδική. Υπό έλεγχο τέθηκε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης σε δασική. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε χαμηλή βλάστηση έξω από τη νικήτη χαλκιδικής. Σε ύφεση είναι πλέον η φωτιά στη φούρκα του δήμου κασσάνδρας στο νομό χαλκιδικής. Η πύρινη εστία μαίνεται στον οικισμό παρθενώνας, δίπλα στον νέο μαρμαρά. Ακόμη μία φωτιά ξέσπασε στη χαλκιδική.

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη της χαλκιδικής και στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής.

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη σιθωνίας, στη χαλκιδική. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά καίει σε δασική έκταση, ενώ στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική με 10 οχήματα και 20 πυροσβέστες. Ακόμη μία φωτιά ξέσπασε στη χαλκιδική. Νέα πυρκαγιά ξέσπασε στη χαλκιδική και συγκεκριμένα, σε δασική έκταση στη βουρβουρού, στο δήμο σιθωνίας. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε χαμηλή βλάστηση έξω από τη νικήτη χαλκιδικής. Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά στη φούρκα του δήμου κασσάνδρας στο νομό χαλκιδικής και σύμφωνα με την πυροσβεστική. Ακόμη μία φωτιά ξέσπασε στη χαλκιδική. Η φωτιά προς το παρόν δεν απειλεί. Στην περιοχή επιχειρούν δεκαοκτώ πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, ενώ από αέρος συμμετέχει ένα ελικόπτερο. Αυτή τη στιγμή δεν πετούν εναέρια μέσα στη χαλκιδική. Στο σημείο επιχειρούν 13 πυροσβέστες με 5 οχήματα, ενώ δεν απειλούνται. Σε ύφεση είναι πλέον η φωτιά στη φούρκα του δήμου κασσάνδρας στο νομό χαλκιδικής. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική περιοχή του ταξιάρχη στη χαλκιδική, η οποία ξέσπασε λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι στην περιοχή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά καίει σε δασική έκταση, ενώ στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική με 10 οχήματα και 20 πυροσβέστες. Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στη φούρκα, στην κασσάνδρα της χαλκιδικής. Οι πυροσωρείτες, όπως είναι γνωστά τα νέφη από πυρκαγιές, έγιναν ορατοί από τον βόλο, τη σκόπελο, αλλά και από τη γερακινή. Σε εξέλιξη βρίσκεται μέχρι και αυτή την ώρα η φωτιά που ξέσπασε στις 14:45 την τετάρτη στην τορώνη σιθωνίας, στη χαλκιδική, όπου ήδη έχει αναπτυχθεί μεγάλη δύναμη της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Φωτιά μαίνεται αυτή την ώρα και στην τορώνη της χαλκιδικής.

Χαλκιδική: Και τρίτη φωτιά στην Φούρκα αυτήν την φορά ...
Χαλκιδική: Και τρίτη φωτιά στην Φούρκα αυτήν την φορά ... from www.eidisis.gr
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά καίει σε δασική έκταση, ενώ στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική με 10 οχήματα και 20 πυροσβέστες. Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά στη φούρκα του δήμου κασσάνδρας στο νομό χαλκιδικής και σύμφωνα με την πυροσβεστική. Σε εξέλιξη βρίσκονται δύο πυρκαγιές στον μαρμαρά και στην βουρβουρού. Νέα πυρκαγιά καίει σε δύσβατη δασική έκταση στην περιοχή του παρθενώνα νέου μαρμαρά, στο δήμο σιθωνίας χαλκιδικής. Στην επιχείρηση για να σβήσει η φωτιά παίρνουν μέρος πυροσβέστες με έξι. Νέα πυρκαγιά ξέσπασε στη χαλκιδική και συγκεκριμένα, σε δασική έκταση στη βουρβουρού, στο δήμο σιθωνίας. Advertorial «κάνε το καλοκαίρι σου να μετράει»: Μεγάλο πρόβλημα από τους κεραυνούς έχει δημιουργηθεί στη χαλκιδική.

Ο δήμαρχος κάνει λόγο για ορεινή και δύσβατη περιοχή.

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη της χαλκιδικής και στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής. Νέα φωτιά ξέσπασε στη χαλκιδική. Φωτιά καίει δασική έκταση στη κασσάνδρα χαλκιδικής. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη σιθωνίας, στη χαλκιδική. Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά στη φούρκα του δήμου κασσάνδρας στο νομό χαλκιδικής και σύμφωνα με την πυροσβεστική. Η φωτιά προς το παρόν δεν απειλεί. Νέα πυρκαγιά ξέσπασε στη χαλκιδική και συγκεκριμένα, σε δασική έκταση στη βουρβουρού, στο δήμο σιθωνίας. Φωτιά σε βουρβουρού και μαρμαρά. Επικαιρότητα και άρθρα για φωτιά στη χαλκιδική. Νέα φωτιά στη χαλκιδική και συγκεκριμένα στην περιοχή καρβουνάς. Ακόμη μία φωτιά ξέσπασε στη χαλκιδική. Η νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση, σύμφωνα την πυροσβεστική. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε χαμηλή βλάστηση έξω από τη νικήτη χαλκιδικής.

Στην περιοχή επιχειρούν δεκαοκτώ πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, ενώ από αέρος συμμετέχει ένα ελικόπτερο. Φωτιά σε βουρβουρού και μαρμαρά. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε χαμηλή βλάστηση έξω από τη νικήτη χαλκιδικής. Υπό έλεγχο τέθηκε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης σε δασική. Advertorial «κάνε το καλοκαίρι σου να μετράει»:

Κίνδυνος για φωτιά αύριο στη Χαλκιδική, νότια Ελλάδα και ...
Κίνδυνος για φωτιά αύριο στη Χαλκιδική, νότια Ελλάδα και ... from reportplus.gr
Φωτιά μαίνεται αυτή την ώρα και στην τορώνη της χαλκιδικής. Σε ύφεση είναι πλέον η φωτιά στη φούρκα του δήμου κασσάνδρας στο νομό χαλκιδικής. Advertorial «κάνε το καλοκαίρι σου να μετράει»: Στο σημείο έχει σπεύσει ισχυρή πυροσβεστική δύναμη, με στόχο να θέσει άμεσα τη φωτιά υπό έλεγχο. Νέα φωτιά στη χαλκιδική και συγκεκριμένα στην περιοχή καρβουνάς. Οι πυροσωρείτες, όπως είναι γνωστά τα νέφη από πυρκαγιές, έγιναν ορατοί από τον βόλο, τη σκόπελο, αλλά και από τη γερακινή. Φωτιά ξέσπασε στον νέο μαρμαρά. Ακόμη μία φωτιά ξέσπασε στη χαλκιδική.

Φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή του νέου μαρμαρά, στη σιθωνία χαλκιδικής ξέσπασε το βράδυ.

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη σιθωνίας, στη χαλκιδική. Η φωτιά προς το παρόν δεν απειλεί. Ακόμη μία φωτιά ξέσπασε στη χαλκιδική. Η πυροσβεστική υπηρεσία ενημερώθηκε για το συμβάν λίγο πριν τις 15.00. Ακόμη μία φωτιά ξέσπασε στη χαλκιδική. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε χαμηλή βλάστηση έξω από τη νικήτη χαλκιδικής. Σε ύφεση είναι πλέον η φωτιά στη φούρκα του δήμου κασσάνδρας στο νομό χαλκιδικής. Φωτιά ξέσπασε από κεραυνούς που έπεσαν στη χαλκιδική. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, ενεργούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις στην δασική έκταση που έχει ξεσπάσει στην περιοχή. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε χαμηλή βλάστηση έξω από τη νικήτη χαλκιδικής. Φωτιά ξέσπασε στον νέο μαρμαρά. Φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή του νέου μαρμαρά, στη σιθωνία χαλκιδικής ξέσπασε το βράδυ. Στο σημείο επιχειρούν 13 πυροσβέστες με 5 οχήματα, ενώ δεν απειλούνται.